Klassikkopelejä netissä

Classic games onlinePimeinä iltoina sitä saattaa etsiä kovasti tekemistä. Jos kissavideot eivät saa talven tunnelmia ravisteltua pois, kannattaa kääntyä pelien pariin. Ilmaisten nettipelien sivustot eivät enää houkuttele yhtä paljon pelaajia kuin ennen, sillä pelien kehittyessä uudet tulokkaat, kuten League of Legends, ovat kyenneet syrjäyttämään yksinkertaisemmat pelintarjoajat.Nykyään internetin pelien tarjonta on rajatonta, mutta mitä klassikkopelejä internetin syövereistä löytyykään. Niiden ehdottomia etuja ovat yksinkertaisuus ja niiden aiheuttama lapsellinen hyvän olon tunne. Katsotaankin, mihin peleihin sinun pitäisi tutustua uudelleen!

Liero

Liero on hieno suomalainen klassikko, joten aloittakaamme siitä! Se oli tunnettu, ennen kuin Suomen peliala alkoi niittää mainetta ja kunniaa kansainvälisesti. Kaiken kaikkiaan se on hyvin yksinkertainen. Pelaaja ohjaa matoa mudasta sekä kivistä muodostetulla kentällä ja yrittää tappaa vastustajansa. Liero tarjoaa mitä mielenkiintoisimpia aseita pelaajan valittavaksi, ja sen mukaan pääsemiseen ei kulu paljoakaan aikaa.Peliä voi yhä pelata internetissä tai sen voi ladata ilmaiseksi. Liero on ehdottomasti erinomainen tapa hukuttaa itsensä nostalgiaan ja ulkoasuun, joka on kirjaimellisesti eri vuosikymmeneltä!

Aapeli

Aapeli on yksi toiminnassa olevista pelisivustoista. Siellä on tarjolla useita minipelejä, kuten biljardia ja shakkia. Kuitenkin sivustolta on nostettava esiin yksi yli kaikkien, ja se on Bomberman! Se tuo jokaista sitä ikinä pelanneelle roiman annoksen muistoja ja nostaa varmasti hymyn pelaajan naamalle.